MARGHERITA’S SUNDAY – FETTUCCINE ALL’ALFREDO

marg

Today Margherita cooked for you Fettuccine all’Alfredo , here is the recipe for you:

Oggi Margherita ha cucinato per voi le fettuccine all’Alfredo , ecco la ricetta:

 

For 6 servings                                   Per 6 persone

Ingredients                                        Ingredienti

24 ounces fettuccine pasta           600 gr di fettuccine

1 cup butter                                      50 gr di burro

¾ pint heavy cream                       200 gr di panna

150 gr di parmesan cheese           150 gr di parmigiano

salt   to taste                                    sale q.b.

pepe to taste                                    pepe q.b.

 

Bring a large pot of lightly salted water to a boil.

Prendere una grande pentola e mettere a bollire l’acqua col sale.

0

 

 

 

 

 

 

Add fettuccine and cook for 7- 8 minutes. Drain.

Aggiungere le fettuccine e lasciarle cuocere 7- 8 minuti , poi scolarle.img_2660

 

 

 

 

 

 

In a large pan  let butter into cream over low heat. Add pepper. Stir in cheese over medium heat until melted, this will thicken the sauce.

In una grande padella versare il burro e la panna, lasciare sciogliere il tutto poi aggiungere il parmigiano , il pepe macinato al momento e mescolare bene.

 

1

 

 

img_2657

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add fettuccine to sauce. Use enough of the pasta so that all of the sauce is used and the pasta is thoroughly coated. Serve immediately.

Aggiungere le fettuccine al condimento, lasciarli stufare per qualche minuto e servire in tavola.

BUON APPETITO!78